44 information

Mangler du ny viden – og tid til at finde den?

44 Information er som en direkte nyhedsstrøm fra vores hjerners videnscenter. Halvdelen af 44 indrømmer at være informations-junkies, og vores kuraterede vidensservice er et direkte produkt af den naturlige tørst efter altid at vide det seneste om, hvad der sker i kommunikationens, kreativitetens og den digitale verden.

Vi følger alle de store nyhedskanaler, de specialiserede og hotte og de smalle og niche-specialiserede, og de bringer os det nyeste indenfor kommunikation, markedsføring, tech, kreativitet, design, kunst, mode, bæredygtighed, erhverv, startups, forretningsudvikling og meget, meget mere.

44 Information er en kurateret nyhedsservice, der samler al denne information for dig baseret på kritiske kriterier, men ikke nødvendigvis din særlige markedsposition. Vi udvælger artikler, links, tips og nyheder vi mener er både alsidigt anvendelige og inspirerende. For vi mener at kun med inspiration udefra kan du være virkelig nyskabende. Og det er jo hele ideen, ikke?

Sådan fungerer det:

44 Information er eksklusiv for abonnenten og udgives via e-mail hver 14. dag, hver måned eller hveranden måned, alt efter abonnement. Hvis du er glad for servicen, vil du måske dele samlingen med andre afdelinger eller ledere. Så giver vi jer en samlet pris for alle abonnenter. Bare lad os vide hvor mange I er, så registrerer vi hver bruger så alle modtager deres information direkte.

Du kan afmelde dit abonnement når som helst. Vi beder dig dog om at afmelde det mindst en måned før du ønsker, det ophører.

Hvorfor abonnere på 44 Information?

Essentiel viden

Vi ved hvor vi skal lede og udvælger dine links blandt tusindvis af artikler hver måned med kritisk sans og en næse for det nye.

Skarpe cases

44 Information sikrer dig skarpe cases, nye ideer og eksempler, der holder din virksomhed vågen og innovativ.

Ingen tid spildt

Du leder aldrig, du får al information direkte, du har et personligt arkiv. Ingen tidsspilde. Kun information.

Lyder det spændende?

Allerede abonnent?

Få en pris til dit team