OM OS

Hanne Klintøe

Hanne Klintøe

Strategisk rådgiver / Konceptudvikler

Bag Fortyfour er Hanne Klintøe – entreprenør, strategisk udvikler og talentfuld tekstforfatter med 15 års erfaring fra kommunikation, branding, reklame og forretningsudvikling indenfor de fleste områder af erhvervslivet; såvel corporate som kreativt.

Med 44 har hun skabt en platform for sin skarpt strategiske kreativitet, dybe menneskekundskab fra 17 år i udlandet i 7 forskellige lande og indgående digitale tankegang, der altid stiller skarpt på kommunikationsløsningernes begrænsning med indgående spørgsmål som; "Virker det på lang sigt? Gør mennesker sådan i den situation?" og "Det må kunne gøres smartere?" uden at miste fokus på menneskelige løsninger, der kan føles, mærkes og opleves.

Hanne fungerer som forretningsudvikler, strateg, konceptudvikler og tekstforfatter samt foredragsholder i emner indenfor alle områder af kommunikation, entreprenørskab og moderne og digital forretning.

Hanne kan ikke lide popmusik. Eller vatnisser. Hun kan heller ikke lide at sidde stille. Men hun kan godt lide laks og har et passioneret forhold til sin racercykel.

44 Teamet

44 Teamet

Programmører / konsulenter / fagspecialister

Vi arbejder med en lang række specialister, vi håndplukker til hvert projekt. Vores faste kontakter kan du se under menupunktet Netværk, men vores brede internationale netværk giver os adgang til næsten alle typer specialister. Indenfor vores eget fag mht. SEO, Google Analytics, app-udvikling, produktproduktion, tryk, live kommunikation og events og meget mere. Men også indenfor dit. Vi arbejder for tiden med både politiske eksperter, ingeniører, klimaforkæmpere og antropologer, men vi er altid nysgerrige efter nye områder.

Det er en del af vores DNA.